Hoe werk een opdracht bevestiging

Vul het formulier hierlangs voor ons in. Vergeet niet boven het dossiernummer in te vullen die vermeld staat op uw offerte, dit nummer begint met "DBD......". zonder dit nummer kunnen wij de werkzaamheden niet inplannen. Indien u nog aanvullende wensen heeft kunt u dit invullen bij "uw Notitie" onderaan het formulier.

Wat als ik akkoord heb gegeven

Zodra u akkoord bent gegaan worden de werkzaamheden bij onze planner neer gelegd deze neemt maximaal 10 werkdagen van te voren contact met u op om de werkzaamheden met u te plannen (eerder gaat niet ivm de weersomstandigheden). Bij grote projecten wordt dit met u in overleg gepland. U dient er altijd rekening mee te houden dat onze planningen altijd kunnen uitlopen omdat onze werkzaamheden altijd weersafhankelijk zijn.

De Betaling.

Zodra de medewerkers de werkzaamheden bij u uitgevoerd hebben en deze met u door gelopen hebben zijn de werkzaamheden opgeleverd. U dient deze werkzaamheden dan per direct te voldoen per pin of in contanten (pin heeft onze voorkeur). U krijgt korte tijd na de betaling vanzelf u factuur op gestuurd. Bij projecten die boven de € 5.000,- uit komen worden de betalingen in nader te bepalen termijnen aan u gefactureerd. Deze facturen krijgt u per mail van ons toegestuurd. U dient deze dan te voldoen op de datum die onderaan uw factuur vermeld staat. De slotfactuur voldoet u dan per pin of in contanten zodra de werkzaamheden met u opgeleverd zijn.

Indien u via een bouwdepot betaald dient u dit bij de opdracht aan te geven. U krijgt dan de factuur na opdracht en u dient deze bij uw bouwdepot in te leveren zodat deze zicht aan de termijnbetalingen (indien van toepassing) kan houden. Houd er rekening mee dat indien ze zich niet de termijnbetaling houd we ons het recht voorbehouden de werkzaamheden te staken.

Indien en zodra u het formulier hierlangs heeft ingevuld en verzonden verklaard u bovenstaande te hebben gelezen en met onze betalings-en leveringsvoorwaarden akkoord te gaan.

Opdracht bevestiging - Hiermee verklaard onder genoemd persoon opdracht te geven voor

 

Opdracht werkzaamheden *
Vul hier uw dossiernummer in
Datum/tijdstip opdrachtbevestiging *
Achternaam *
Straatnaam + huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Email adres *
Telefoonnummer *
Mobiel nummer
Uw betaling *
Eventuele opmerkingen